Søk i produkter

Treningsvideo

      

Hva er shuffleboard

Hva er Shuffleboard?

 

 

 

Shuffleboard er en aktivitet/sport som har en lang historie. Det minner mye om curling og har mange av de samme prinsippene som vi kjenner fra dette spillet.

 

Spillet er allerede svært populært andre steder i verden, men er fortsatt nokså ukjent i Norge og andre deler av Europa. Florida er blant de stedene det er mest utbredt. Her finner man Shuffleboard på feriesentere, egne klubber og på cruiseskip.

 

Shuffleboard er et spill for alle aldre. Det har vi sett tydelig på vårt eget hotell - Liatoppen Fjellstove. Her har vi hatt Shuffleboard som et tilbud til våre gjester siden 2007. Det har blitt en svært populær aktivitet blant både barn, ungdom, voksne og pensjonister.


I dag finnes det egne forbund i mange land og det arrangeres egne VM i Shuffleboard.

 

Spillet kan spilles både innedørs og utendørs og gjør det ideelt for vårt varierende vær her i nord. Vi har baner i flere prisklasser og egenskaper. Felles er at de kan alle flyttes og er lette å oppbevare.

 

Shuffleboard er et spill for 2 eller 4 personer der det er to personer på hvert lag (det er også mulig å spille flere sammen på lag). Hvert lag har 4 disker som ved hjelp av en kø skal skyves over en bane for å score mest mulig på den andre siden. Man spiller annenhver disk og poenene telles opp etter at hvert lag har sendt sine 4 disker. Se siden med regler for nærmere informasjon.